Home   |  Contact        
   

EVENIMENTE SPECIFICE ACTIVITĂŢII DIDACTICE ŞI DE CERCETARE DESFĂŞURATE IN CADRUL
FACULTATII DE MARKETING

 

 

Conferinţa naţională Economia creativă. Marketingul inovării, Ediţia a V-a, 25 aprilie 2019, Bucuresti

Conferinţa naţională Conferinţa naţională  ediţia a V-a Bucureşti 15 mai 2018, Noi valente ale competitivitatii in economia cunoasterii''.

Conferinţa naţională cu participare internaţională ediţia a IV-a Bucureşti 10 mai 2017 ''Interferente ale stiintei marketingului in economia digitala'' Program conferinta

Facultatea de Marketing a organizat Sesiunea științifică a cadrelor didactice, „Provocări ale ştiinţei marketingului în noua paradigma a economiei bazate pe resurse” joi, 7 mai, 2015.

Facultatea de Marketing a organizat Sesiunea științifică studențească „Marketingul şi noua economie bazată pe resurse” joi, 7 mai, 2015.

CARAVANA UNIVERSITATEA CRESTINA "DIMITRIE CANTEMIR"

ADRBI (Agentia de dezvoltare regionala Bucuresti Ilfov) a organizat, in data de 23 martie 2015, la Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir", Facultatea de Marketing din Bucuresti, o caravana de informare REGIO privind proiectele implementate in regiunea Bucuresti-Ilfov. Au fost prezentate o serie de lectii invatate din implementarea proiectelor cu finantare prin Programul Operațional Regional, precum şi informatii privind pregatirea, elaborarea si implementarea proiectelor.
http://www.regioadrbi.ro/evenimente/caravana-universitatea-dimitrie-cantemir.aspx

Vreau sa fiu antreprenor la "Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir"

HUB România a organizat în data de 2 martie 2015 la Facultatea de Marketing în cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, evenimentul Vreau sa fiu antreprenor la care au participat specialiști în promovarea de programe de finanțare a afacerilor pentru tineri antreprenori, promotori de afaceri de succes care au beneficiat de suport financiar prin intermediul HUB Romania, studenți, profesori.
http://www.aippimm.ro/files/articles_files/43/6305/four.jpg

Joi, 19 martie 2014, studentii anului II din cadrul Facultatii de Marketing Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" au realizat un proiect care a constat in organizarea unei conferinte de presa.
Tema conferintei de presa a reprezenta-o lasarea unui proiect investitional de anvergura care vizeaza dezvoltarea economica durabila: RomGold sustine turismul ariesean, o mina de aur neexploatata! 
Obiectivele proiectului au vizat aplicarea in practica a tehnicilor promotionale studiate la curs si intelegerea unor fenomene economice complexe. Cea mai importanta realizare a acestui proiect o reprezinta nivelul de performanta atins prin munca in echipa.
Profesor coordonator proiect: lector univ. dr.Mihaela Constantinescu

In data de 8 aprilie a avut loc Sesiunea anuala de comunicari stiintifice studentesti a Facultatii de Marketing  intitulata “Marketingul si noua economie bazata pe resurse”. Au fost prezentate 21 de lucrari, de interes pentru studenti si cadre didactice, cu impact asupra caracterului aplicativ al stiintei marketingului, fiind accentuata necesitatea utilizarii rationale a resurselor si dezvoltarea caracterului sustenabil al economiilor. Tot în cadrul lucrarilor sesiunii a fost initiata si masa rotunda cu tema “Nutritia si marketingul resurselor” prezentata de elevi ai Liceului Logos, invitati la eveniment.

In cadrul primei confeinte nationale cu participare internationala organizate de Facultatea de Marketing, „Provocari ale stiintei marketingului în noua paradigma a economiei bazate pe resurse”, alaturi de cadre diadactice, invitati, studenti au participat si liceeni vadit interesati de ceea ce reprezinta marketingul în conditiile noii economii, perspectiva crearii de locuri de munca în consitii de dezvoltare sustenabila a economiei si a accentului pe cercetare, inovare si creativitate.Alaturi de studenti si cadre didactice au participat si elevi de liceu în cadrul seminarului deschis, Globalizarea educatiei.

 

 

    

Acces rapid
 
  • Conturi Studenti
  • Forum Studenti
  • Conturi Cadre Didactice
  • Link-uri utile
     
  • Ministerul Educatiei
  • Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri
  • Ministerul Afacerilor Externe
  • Copyright 2011 Toate drepturile rezervate UCDC Home   |  Contact