Home   |  Contact        
   

FACULTATEA DE MARKETING
MARKETING ȘI COMUNICARE ÎN AFACERI

 

Facultatea de Marketing  a fost infiintata in anul 2011, si este acreditata conform HG 140/2017.

Programul de masterat Marketing si Comunicare In Afaceri este acreditat conform HG 582/2014

 

Facultatea de Marketing se preocupa de stimularea creativitatii studentilor prin atragerea acestora in activitatea de cercetare stiintifica, urmarind familiarizarea acestora cu cerintele  specializarii  prin folosirea  echipamentelor informatice utile in executarea activitatilor specifice marketingului.
Licentiatii facultatii Marketing sunt pregatiti pentru a raspunde cerintelor si exigentelor de pe piata muncii.
 Absolventii  facultatii noastre pot desfasura  activitati in functia de economisti specialisti in marketing, in cadrul unor organizatii precum: firme naționale și transnaționale, banci, agentii si reprezentante comerciale din tara si strainatate, organisme guvernamentale, organizatii internationale, unitati de cercetare si invatamant, meserii ce sunt, in prezent, in deplina concordanta cu cadrul national si international al calificarilor.
In acest context, cadrele didactice sunt preocupate ca studentii sa-si formeze un cadru conceptual si de principii prin autoinstruire si invatare pe tot parcursul vietii vizand flexibilitatea  si capacitatea de  mobilitate profesionala.

Programul de Masterat  MARKETING SI COMUNICARE IN AFACERI este desemnat sa asigure continuarea pregatirii absolventilor de licenta, prin aprofundarea cunoasterii stiintifice in domeniul de competenta Marketing, in scopul asigurarii gradului de expertiza corespunzator modificarilor previzibile ale pietei muncii. Masterul profesional  MARKETING SI COMUNICARE IN AFACERI contribuie la dezvoltarea carierei profesionale a absolventilor prin asigurarea complementaritatii cunostintelor de baza din domeniu cu cele de cercetare, in scopul validarii in viata economico-sociala a importantei contributiei expertizei in Marketing. Prezentul program de studii masterale asigura accesul la desavirsirea pregatirii stiintifice prin studii de doctorat, asigurind astfel cel mai inalt grad de expertiza specialistilor din domeniu. Programul de studiu masteral MCA asigura accelararea progresului in cariera profesionala a absolventilor si flexibilitatea abordarii domeniilor ocupationale, asigurind astfel cresterea nivelului de expertiza in posturile de decizie. In acelasi timp se asigura cresterea calitatii in activitatea de mentorat, consultanta si invatamint superior pentru care exigentele de ocupare a posturilor cer validarea pregatirii profesionale prin masterat si doctorat.

 

 
Acces rapid
 
 • Conturi Studenti
 • Forum Studenti
 • Conturi Cadre Didactice
 • Link-uri utile
   
 • Ministerul Educatiei
 • Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri
 • Ministerul Afacerilor Externe


  TURUL UNIVERSITATII

 • Copyright 2011 Toate drepturile rezervate UCDC Home   |  Contact